UA-113223338-1
 
 

Impuls your body

Meer grip op uw eigen gezondheid.

Wat is Vasomotie

Voordat wij in aanraking met Bemer kwamen hadden wij nog nooit van de term vasomotie (pompbeweging in de kleine adertjes) gehoord, want dit is namelijk het onderliggende principe waar het Bemer fysische vasculaire systeem zijn unieke stimulatie aan afgeeft. Vasomotie is iets dat gebeurd in de onnoemelijke grote hoeveelheid van onze allerkleinste bloedvaatjes, deze zijn maar tienden van millimeters in doorsnee en zorgen ervoor dat heel ons lichaam goed van zuurstof en voedingsstoffen wordt voorzien. Maar niet alleen dat, ook de regelmechanismen die alleen via het bloed kunnen verlopen en helpen ons lichaam goed blijven te functioneren hebben steeds voldoende doorstroming van vers bloed nodig. Aan dit proces wordt ook vaak de naam van microcirculatie gegeven. Het vasomotie gebeuren zal doorgaans bij mannen vanaf rond 35 jaar* en bij vouwen vanaf rond 45 jaar uiterst langzaam gaan afnemen, maar factoren zoals voortdurende stress, en allerlei ziekten verhogen deze natuurlijke afname helaas  sneller. Daarom geeft het verbeteren van de bloeddoorstroming vooral bij pijnklachten een verbeterde gezondheid te zien. En daar waar het risico groot is, dat organen of ledematen het op dreigen  te geven, zoals bij diabetes, is preventie via de verbetering van de microcirculatie de allerbeste verzekering tegen dergelijke onomkeerbare situaties. Rond Artrose heerst een verkeerde beeldvorming, en zou niets aan te doen zijn, echter niets is minder waar. Hoe eerder iemand dus begint met de Bemer, hoe sneller het zich stabiliseert, en voorkomt dat er nog meer pijnlijke plaatsen bijkomen. Licht aangedane plaatsen herstellen dan ook doorgaans, terwijl ook de pijn zal verminderen. Heel veel ernstige huidklachten zullen ook verbeteren.

Hieronder ziet u wat er gebeurd als de Bemer wordt ingeschakeld.

        Actiever stromend bloed activeert het lichaamseigen herstel van alle weefsels.

   https://ljhanemaaijer.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/rugpijn

             Via bovenstaande link komt u op de pagina terecht met allerlei voorbeelden van aandoeningen.

Het Bemer systeem mag alleen niet gebruikt worden na transplantaties in samenwerking met  immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, tijdelijk niet bij hoge koorts en een paar zeer specifieke medicijnen. Ook niet tegelijk met chemo behandelingen, maar daarvoor en daarna juist weer wel, om de anders jarenlang aanhoudende restklachten stevig tegen te gaan! Dit geldt trouwens eigenlijk na alle zeer zware medische behandelingen. Bemer gebruik zal de kansen op het allerbeste herstel, door een kwalitatievere doorbloeding vooraf aan een operatie aanzienlijk verhogen, alsmede de herstel periode daarna gemiddeld genomen ook nog eens duidelijk bekorten.

Inmiddels hebben in Zwitserland en Duitsland (de bronlanden van Bemer) al honderdduizenden huishoudens een eigen Bemer aangeschaft. Daar zijn de voordelen van het Bemer gebruik al veel eerder bekend geraakt bij het grote publiek. Informeren naar de huidige prijzen is trouwens altijd geheel vrijblijvend, en u mag altijd eerst aantal keren gratis komen proberen.