UA-113223338-1
 
 

Impuls your body

Meer grip op uw eigen gezondheid.

Wat is Vasomotie

Voordat wij in aanraking met Bemer kwamen hadden wij nog nooit van de term vasomotie (pompbeweging in de kleine adertjes) gehoord, want dit is namelijk het onderliggende principe waar het Bemer fysische vasculaire systeem zijn unieke stimulatie aan afgeeft. Vasomotie is iets dat gebeurd in de onnoemelijke grote hoeveelheid van onze allerkleinste bloedvaatjes, deze zijn maar tienden van millimeters in doorsnee en zorgen ervoor dat heel ons lichaam goed van zuurstof en voedingsstoffen wordt voorzien. Maar niet alleen dat, ook de regelmechanismen die alleen via het bloed kunnen verlopen en helpen ons lichaam goed blijven te functioneren hebben steeds voldoende doorstroming van vers bloed nodig. Aan dit proces wordt ook vaak de naam van microcirculatie gegeven. Het vasomotie gebeuren zal doorgaans bij mannen vanaf rond 35 jaar* en bij vouwen vanaf rond 45 jaar uiterst langzaam gaan afnemen, maar factoren zoals voortdurende stress, bedlegerigheid en allerlei ziekten verhogen deze natuurlijke afname helaas aanzienlijk sneller. Daarom geeft het verbeteren van de bloeddoorstroming vooral bij ouderen een opkomende gezondheids winst te zien. En juist daar waar het risico groot is, dat organen het op termijn dreigen op te geven, is preventie via de verbetering van de microcirculatie de allerbeste verzekering tegen dergelijke situaties.   * oudere mannen hebben normaal gesproken de allerlaagste vasomotie, kinderen en tieners juist de allerhoogste en zijn daarom dan ook het meest veerkrachtig.

Hieronder ziet u wat er gebeurd als de Bemer wordt ingeschakeld.

   Actiever stromend bloed voert onder andere ontstekings-stoffen velen malen beter af.

   https://ljhanemaaijer.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/rugpijn

             Via bovenstaande link komt u op de pagina terecht met allerlei voorbeelden van aandoeningen.

Het Bemer systeem mag alleen niet gebruikt worden na transplantaties in samenwerking met  immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, tijdelijk niet bij hoge koorts en een paar zeer specifieke medicijnen. Ook niet gelijk met chemo behandelingen, maar daarvoor en daarna juist weer wel om de anders jarenlang aanhoudende restklachten voor te zijn! Dit geldt trouwens eigenlijk na alle zeer zware medische behandelingen. Bemer gebruik zal de kansen op het allerbeste herstel, door een kwalitatievere doorbloeding aanzienlijk verhogen, alsmede de herstel periode gemiddeld genomen ook nog eens bekorten.

Een Bemer-Pro of Bemer-Classic gaat gewoonlijk 10 jaar mee, zo gerekend is het op jaarbasis echt niet zo duur om zelf een Bemer systeem in bezit te hebben. Afgezet tegen de prijzen die de ziekenhuizen voor hun behandelingen rekenen, is de aanschafprijs van een Bemer eigenlijk maar zeer gering en gaat uw gezondheid er heel vaak nog veel meer op vooruit. Inmiddels hebben in Zwitserland en Duitsland (de bronlanden van Bemer) al honderdduizenden huishoudens een eigen Bemer aangeschaft. Daar zijn de voordelen van het Bemer gebruik al veel eerder bekend geraakt bij het grote publiek. Ook is het goed dat u vooraf eens kijk op uw declaraties overzicht, dit overzicht kunt u altijd vinden bij uw zorgverzekeraar. Daar ziet u dus alle rekeningen van uw zorgverleners van de laatste jaren voor u gemaakt. Menigeen zal versteld staan van het totaal van al die bedragen, maar als de resultaten toch nog voor verdere verbetering in aanmerking komen? Probeer het dan eens met een Bemer. Informeren naar de huidige prijzen is altijd geheel vrijblijvend.