UA-113223338-1
 
 

Impulsyourbody

Meer grip op uw eigen gezondheid.

Wat is Vasomotie

Voordat wij in aanraking met Bemer kwamen hadden wij nog nooit van de term vasomotie (pompbeweging in de kleine adertjes) gehoord, want dit is namelijk het onderliggende principe waar het Bemer fysische vasculaire systeem zijn unieke stimulatie aan afgeeft. Vasomotie is iets dat gebeurd in de onnoemelijke grote hoeveelheid van onze allerkleinste bloedvaatjes, deze zijn maar tienden van millimeters in doorsnee en zorgen ervoor dat heel ons lichaam goed van voedingsstoffen wordt voorzien, aan dit proces wordt ook vaak de naam van microcirculatie gegeven. Dit vasomotie gebeuren zal bij mannen doorgaans vanaf 35 jaar en bij vouwen vanaf 45 jaar zeer geleidelijk afnemen, maar belastende factoren zoals voortdurende stress, bedlegerigheid en allerlei ziekten verhogen deze natuurlijke afname nog eens velen malen meer. De gevolgen hiervan worden dan uiteindelijk zichtbaar in een afnemende conditie.

Hieronder een enthousiaste Amerikaanse presentatie op YouTube over de grenzen verleggende resultaten met behulp van de Bemer in tal van situaties, en dit alles in zowel professionele als in privé situaties

 

    https://ljhanemaaijer.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/rugpijn

             Via bovenstaande link komt u op de pagina terecht met allerlei voorbeelden van aandoeningen.

Het Bemer systeem mag alleen niet gebruikt worden na transplantaties in samenwerking met  immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, tijdelijk niet bij hoge koorts en een paar zeer specifieke medicijnen. Ook niet tijdens chemo behandelingen, maar daarna juist wel! Om de vaak achtergebleven vermoeidheid en neurologische problemen zich ook goed te  laten herstellen, ook de psychische last van deze doorgemaakte heftige periode zal daardoor beter kunnen afnemen.

De aanschaf van een Bemer-Pro of Bemer-Classic is éénmalig en het apparaat gaat gewoon 10 jaar mee, zo gerekend is het op jaarbasis echt niet zo duur als vaak gedacht om zelf een Bemer systeem te bezitten. Inmiddels hebben in Zwitserland en Duitsland (de bronlanden van Bemer) al 0,5 % van de huishoudens een eigen Bemer aangeschaft. Naast de gebaande paden treden voor verbetering van je gezondheid is daar al langer in opkomst. Kan zelfs voorkomen dit iemand anders gedeeltelijk of geheel in de WAO terecht gaat komen. Dus wees eens lief voor uw lijf en schaf een Bemer aan en uw lijf wordt weer lief voor u.

Laat u trouwens niet afschrikken door één nep verhaal dat circuleert op internet over het verouderde model de Bemer 3000, één bepaalde vereniging die onder andere ook tegen homeopathie is, doet namelijk nog steeds (vanaf 2008) zijn uiterste best om de Bemer in diskrediet te brengen door een uitspraak van de Reclame Code Commissie zo opgeklopt en suggestief mogelijk te publiceren dat er opzettelijk een totaal onkundig beeld is gecreëerd. Professionele bangmakerij (fake nieuws) dus, die velen al heeft afgeschrikt zich verder te oriënteren over wat de Bemer voor hun had kunnen betekenen.