UA-113223338-1
 
 

Impulsyourbody

Meer grip op uw eigen gezondheid.

Wat is Vasomotie

Voordat wij in aanraking met Bemer kwamen hadden wij nog nooit van de term vasomotie (pompbeweging in de kleine adertjes) gehoord, want dit is namelijk het onderliggende principe waar het Bemer fysische vasculaire systeem zijn unieke stimulatie aan afgeeft. Vasomotie is iets dat gebeurd in de onnoemelijke grote hoeveelheid van onze allerkleinste bloedvaatjes, deze zijn maar tienden van millimeters in doorsnee en zorgen ervoor dat heel ons lichaam goed van zuurstof en voedingsstoffen wordt voorzien. Maar niet alleen dat, ook de regelmechanismen die alleen via het bloed kunnen verlopen en helpen ons lichaam goed blijven te functioneren hebben steeds voldoende bloed doorstroming nodig. Aan dit proces wordt ook vaak de naam van microcirculatie gegeven. Dit vasomotie gebeuren zal doorgaans bij mannen vanaf rond 35 jaar en bij vouwen vanaf rond 45 jaar uiterst langzaam gaan afnemen, maar factoren zoals voortdurende stress, bedlegerigheid en allerlei ziekten verhogen deze natuurlijke afname wel iets sneller. Daarom geeft het verbeteren van de bloeddoorstroming bij iedereen vrij snel een grote gezondheids winst en ontstaat er hierdoor ook een positieve invloed op de natuurlijke veroudering, iets wat zich vertaalt in een veel lager gemiddelde van allerlei mogelijke ouderdomsklachten.

Hieronder een enthousiaste Amerikaanse presentatie op YouTube over de grenzen verleggende resultaten met behulp van de Bemer in tal van situaties, en dit alles zowel in professionele als in privé situaties

 

    https://ljhanemaaijer.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/rugpijn

             Via bovenstaande link komt u op de pagina terecht met allerlei voorbeelden van aandoeningen.

Het Bemer systeem mag alleen niet gebruikt worden na transplantaties in samenwerking met  immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, tijdelijk niet bij hoge koorts en een paar zeer specifieke medicijnen. Ook niet gelijk met chemo behandelingen, maar daarvoor en daarna juist weer wel! Dit geldt trouwens eigenlijk na alle zeer zware medische behandelingen, bemeren zal de kansen op een goed herstel werkelijk stukken verhogen.

Een Bemer-Pro of Bemer-Classic gaat gewoonlijk 10 jaar mee, zo gerekend is het op jaarbasis echt niet zo duur als vaak gedacht om zelf een Bemer systeem in bezit te hebben. En deze aanschafkosten zijn doorgaans ook weer zo weer terug verdiend vanwege het verdwijnen allerlei variabele onkosten. Inmiddels hebben in Zwitserland en Duitsland (de bronlanden van Bemer) al honderdduizenden huishoudens een eigen Bemer aangeschaft. Daar zijn de voordelen van Bemer gebruik al veel eerder bekend geraakt bij het grote publiek.