Impuls your body

Eindelijk de kans om verder te komen met uw gezondheid.

Een verbetering van gezondheid, toch prachtig om zoiets te kunnen ervaren!

Na de nodige zeer unieke ervaringen met het BEMER therapie systeem, wat onze eigen gezondheid zo  prachtig bleek hebben te verbeterd, was de eerste vraag die daarna bij ons opkwam. Waarom wisten wij de belangrijkheid van de MICROCIRCULATIE eigenlijk al niet veel en veel eerder? Want wij kregen door het gebruik van de BEMER, namelijk veel meer vat op onze dagelijkse gezondheid.

Dit is dan ook de grootste reden dat wij zijn gestart met Impuls your body, ons doel is hiermee om de werking van dit grensverleggende systeem, zo goed als mogelijk onder ieders aandacht te brengen. Want dat er zo een innovatief apparaat bestaat voor het echt werkelijk! verbeteren van je gezondheid, daarvan behoort toch ieder op zijn minst ooit een keer iets van vernomen te hebben. 

De mat van het BEMER systeem geeft hele lichte vrijwel onvoelbare impulsen af, waardoor de bloedstroom naar alle organen en weefsels aanzienlijk wordt verbeterd, zoals min of meer het geval ook was in ieders jonge jaren. Deze nu vooral zuurstofrijkere bloedstroom, is de basisvoorwaarde tot verbetering van vrijwel alle bekende klachten, en geeft daardoor ook nog eens een belangrijke ondersteuning van het eigen immuunsysteem. En laat alle bestaande behandelingen (zoals o.a. operaties en fysiotherapie) ook nog eens veel beter en succesvoller verlopen. Voorbeeld; neuropathie als bijwerking door chemo of diabetes type-2, is met de BEMER heel succesvol te behandelen. Ook is het gebruik van de BEMER na chemokuren, is toch al  zeer sterk aan te raden, om de ook aan de chemo blootgestelde gezonde weefsels weer zo snel als mogelijk in goede conditie en de daarmee samenhangende energie weer terug te krijgen. En over Artrose; wij weten er wel degelijk raad mee.

Hieronder ziet u een interessante informatie bijdrage van de BEMER groep staan.Via een klikje op onderstaande afbeelding komt u op de website van BEMER zelf terecht.

En al naar beneden scrollend op die website komt u dan heel veel informatie tegen.