UA-113223338-1
 
 

Impuls your body

Meer grip op uw eigen gezondheid.


Een terugkeer van levenskwaliteit, prachtig voor iedereen om dit te kunnen ervaren!

Wij zijn Jannie en Leo Hanemaaijer en door uitzichtloosheid in de gezondheid van vooral die van Jannie waren wij al heel lang op zoek geweest naar middelen om toch maar vooruit te kunnen komen. Nu alweer meer dan vijf jaar geleden, kwamen tot ons grote geluk voor het eerst in aanraking met het BEMER therapie systeem, en wat heeft dit inmiddels al veel moois opgeleverd in de verbetering van onze gezondheid.

Dit is dan ook de grootste reden dat wij zijn gestart met Impuls your body ons doel is hiermee om de mogelijkheden van dit prachtige systeem zo onder ieders aandacht en bereik te brengen. Want dat er zo een fantastisch apparaat bestaat voor het meer activeren van je eigen herstelsystemen, daarvan hoort toch iedereen van op de hoogte te zijn! 


Geschiedenis: Gedurende ruim 10 jaar is één van ons onder behandeling voor een reumatische aandoening in combinatie met ernstige psoriasis. Hiervoor waren al vele soorten reuma medicijnen ingezet zonder afdoende resultaat. Maar toch werd het dagelijks functioneren steeds maar meer en meer beperkter door de pijn en erge vermoeidheid. Maar ook het vooruitzicht op invaliditeit bij het lopen door een complexe chronische artritis in de enkel was een uiterst benauwende gedachte. Hierdoor bleven wij alsmaar zoeken naar iets wat zou kunnen helpen. Ook zijn een groot aantal alternatieve therapieën en voedingssupplementen geprobeerd. Alles echter zonder het gehoopte resultaat! Totdat!

Nu alweer vijf jaar geleden is hier dus fantastische verandering in gekomen!

Alsof het zo had moeten zijn, kwamen wij onverwacht in aanraking met een BEMER deskundige en door zijn verrassende uitleg, waren wij bijzonder nieuwsgierig geworden. En nadat wij ons eigen BEMER apparaat eenmaal besteld en ontvangen hadden, was door de al zich snel aandienende verbeteringen te zien, dat zelfs! de hoogst nodige enkel operatie "wonder boven wonder" al niet meer nodig was. Ook de al jaren lang aanwezige algemene vermoeidheid was binnen één jaar BEMER gebruik, al  geweldig goed verbeterd en de ernstige psoriasis aan handen en voeten was na twee jaar BEMER gebruik, zo goed als geheel verdwenen. Zelfs de bloedwaarden verbeterden tot bijna het normale niveau. Zeer bijzonder was ook dat nieren zich goed hadden hersteld van de schade die was ontstaan door bijwerkingen van eerder medicijn gebruik.  Bedankt! BEMER. Het is een eer, om ambassadeur van jullie producten te mogen zijn.

  Via onderstaande link komt u op de meer uitgebreide informatie website van BEMER terecht.

    Leo Hanemaaijer | Fysische vasculaire therapie van BEMER (bemergroup.com)    


En voor wie? 

Behoefte heeft aan meer persoonlijk gerichte informatie en met ruime gelegenheid tot vragen stellen, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor, waar wij u bij deze, alvast graag voor willen uitnodigen.  

 
 

 

19973