Impuls your body

Meer grip op uw eigen gezondheid.

ROOT producten voor de natuurlijke verwijdering van ongewenste stoffen.

Ongemerkt kan er bij iedereen sprake zijn van schadelijke stoffen, die door de jaren heen opgeslagen zijn geraakt in de lichaamsweefsels, op een goed moment echter kan dit problemen gaan geven, u raakt dermate ongezond, dat uw 24 uurs functioneren danig verstoord raakt. Maar niet alleen dat, want deze voorbode van verminderde vitaliteit, betekend kortweg dat uw lichaam steeds meer moeite zal krijgen om zichzelf goed in stand te houden, want daar is namelijk ook constant voldoende energie voor nodig.

Een ander deel van wat ongewenste stoffen kunnen veroorzaken is een vermindering van de denk functie, ook daar zijn inmiddels al veel positieve resultaten met het gebruik van Clean Slate mee gezien. 

Door de al tal van aanwezige reviews bij ons, is het ook een bewezen oplossing ! dus de ROOT  producten verdienen onze aandacht.

 


https://therootbrands.com/ljhanemaaijer

Via de web link die hierboven is geplaatst, is informatie over ROOT producten te vinden en indien gewenst, ook te bestellen. Natuurlijk staan wij dan ook gelijk garant voor uw persoonlijke begeleiding. Wilt u de bestelkosten vermijden, neem dan eerst contact op met ons.

Ons mail adres hiervoor is;   ljhanemaaijer@kpnmail.nl

Voor veel meer details; zie de link hieronder, stel het afspelen wel goed in bij het begin van de opname.

Reverse Biological Age, Trinity Clinical Outcomes Analysis with Dr Stefan Rau....... ROOT Trinity - YouTube